Somogyi Andor

7

7 hozzászólás a(z) Somogyi Andor bejegyzéshez

 1. Sitkei Tamás mondta:

  1999-ben nála tanultam meg vezetni. Még a mai napig van, hogy eszembe jut egy-egy forgalmi helyzetben amit mondott. Respekt a Tanár Úrnak 🙂

 2. Jantek Antal mondta:

  Jantek Antal vagyok és a mai napon (2018.03.28-án) tettem le Andor Úrnál a sikeres vizsgát.
  Andor Úr egy fantasztikus személyiség! Mint oktató, mint pedig ember. Rendkívül szigorú, viszont igazságos, ugyanakkor lelkiismeretes és emberséges illető. Ő nagyon odateszi magát, ha profi vezetésoktatásról van szó! Ritka manapság az ilyen lelkiismeretes és abszolút becsületes – azaz nem megvesztegethető – ember.
  Nagyon sokat köszönhetek neki! Ő egy igazi profi! Áldom a szerencsémet, hogy nála tanultam meg vezetni és nála volt szerencsém levizsgázni. Ráadásul úgy, hogy abszolút nem bíztam magamban és abban főleg, hogy sikeres vizsgát teszek le végül – mindezt az ő keze munkája alatt.
  Én mindenkinek csak ajánlani tudom őt!
  Mindenkit kérek (aki hozzá jelentkezik), hogy lehetőleg minél kevesebbszer hozza ki őt a sodrából.
  Ne hozzátok le őt az életről, mert jó lenne, ha minél több embernek tudna segíteni még a jövőben, megtanítani vezetni és segíteni megszerezni a jogosítványt.
  Én csak annyit tudok mondani, Isten tartsa meg őt jó egészségben és legyen boldog élete! Nagyszerű és lelkiismeretes ember ő (ritka az ilyen ember manapság – saját tapasztalat).
  Jó volna ha mindenki tisztelettel viszonyulna őhozzá!

 3. Schmidt Károly mondta:

  2005-ben nálla raktam le a jogsit. Nagyon türelmes, és profi oktató. Sokat köszönhetek neki. Azóta is mindenkinek őt ajánlom.

 4. Veronika mondta:

  Végtelen türelme és kedves humora és nem utolsó sorban profi oktatási technikája miatt mindenkinek bátran ajánlom.

 5. Schiff Mónika mondta:

  Őszinte hálával és köszönettel tartozom Andornak a türelméért, humoráért, hatalmas tudásáért és azért a “különleges képességéért”, hogy mindenhol ott van a szeme és figyelme. Én szintén csak ajánlani tudom mindenkinek, aki IGAZÁN meg akar tanulni vezetni.
  Köszönöm szépen Andor!

 6. Bányász Róbert mondta:

  Ugyan azt tudom mondani, mint az előttem szóló!

  Bátran ajánlom Mindenkinek! Köszönöm a rengeteg segítséget, türelmet és lehetőséget még egyszer!

 7. Nokta Árpád mondta:

  Andor türelmes, kedves oktatóm volt, a vizsgafelkészítés során pedig minden eshetőségre felkészített, a számomra nehéz elemeket többször is elgyakoroltuk (forgalmi vizsgámat első alkalommal sikeresen teljesítettem).

  Nyugodt szívvel tudom ajánlani Őt és köszönöm neki a türelmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük