Oldal kiválasztása

Csepel Autósiskola

a csepelieknek,
és mindenkinek, aki szeretné átélni a vezetés örömét!

Legyél Te

a következő tanulónk!

Bemutatkozás

Csepel bejáratánál a Kossuth Lajos utcában működik autósiskolánk.
Könnyen elképzelhető, hogy szüleid és akár a nagyszüleid is már itt tanultak meg autót vezetni, hiszen több mint 50 éve működünk ezen a helyen.
Barátságos környezetben, udvarias csapat várja mindazokat, akik jogosítványt szeretnének. Az autóvezetés megtanításában közel egy tucat oktató segít, akik egytől-egyig mind kedvesek és türelmesek, valamint korszerű, könnyen vezethető személyautókkal rendelkeznek.

Iskolánk legnagyobb varázsa az, hogy itt helyben Csepelen történik a vizsga, olyan környezetben, olyan utcákon, amelyeket nagyon jól ismerhetsz!

Címünk: 1211 Budapest Kossuth Lajos u. 17.

Ügyfélfogadás ideje:
Hétfő 12-18, Kedd 12-16 Szerda 8-18, Csütörtök 12-16

E-mail címünk:csepelautosiskola@gmail.com

Telefon: 06-1–427-0316

 

Ügyfélszolgálat

Zsuzsa

Elekné Konecsny Zsuzsa

Azt szeretnénk, ha jól éreznéd magad nálunk. Úgy gondoljuk, hogy a mai világban nagyon fontos a korrektség, ami elsősorban a megfelelő és pontos információ átadásra épül.

Mivel eddig még nagy valószínűség szerint nem volt jogosítványod, ezért nem biztos, hogy pontosan tudod mindazt, ami a beiratkozás után az elkövetkezendő hetekben rád vár. Ezért oldalunkon összegyűjtöttük azokat a legfontosabb infókat, amiket mindenképpen tudnod kell.

Természetesen a személyes beiratkozásnál, vagy később az oktatás során is minden tudnivalót időben és pontosan meg fogunk adni. Emellett, ha bármi kérdésed lenne, akkor írj bátran emailt, vagy hívj minket a megadott telefonszámokon.

Köszönjük, hogy minket választottál!

A képzés menete – B kategória

Beiratkozás

Várunk autósiskolánkban az ügyfélfogadás ideje alatt. A beiratkozáshoz érvényes személyi igazolványra , lakcímkártyára, TAJ számra, adóazonosító számra és diákigazolványra (ha rendelkezel vele) lesz szükség. A más kategóriában megszerzett vezetői engedélyedet is feltétlenül hozd magaddal. Orvosi alkalmassági véleményt bemutathatod jelentkezéskor, de legkésőbb az elméleti vizsgára jelentés előtt.
Átadjuk neked a „Vállalási feltételek” és a „Tájékoztató a képzés rendjéről” dokumentumokat majd „Felnőttképzési szerződés”-t kötünk. Ezután kell befizetned az első részletet.

Természetesen a beiratkozás során minden felmerülő kérdésedre válaszolunk.

Elméleti tanfolyam - e-learning

 

A tananyag a KRESZ tanfolyam hatósági anyagát és vizsgafelkészítő teszteket tartalmazza,  valamint az Elsősegély-Életmentés tananyagot.

A rendszerbe belépve a tanulásra rendelkezés álló idő alatt tetszőleges ütemben elvégezheted az elméleti tanfolyamot.

Ezután a rendszer „Képzési igazolást” állít ki, ez alapján tudunk számodra elméleti vizsgát igényelni.

A tanulásra fordítható idő 180 nap/ 75 óra. Ha ez lejár, külön díjazás ellenében pótfoglakozás  vásárolható. Érdeklődj az Ügyfélszolgálaton!

KRESZ-vizsga

KRESZ-vizsgára akkor jelentkezhetsz, ha az iskolánkban bemutattad az orvosi alkalmassági véleményt, illetve elvégezted az e-learning tanfolyamot. a rendszer „Képzési igazolást” állít ki erről!

A vizsga időpontját jegyezd meg jól, mert késni nem lehet. A vizsgán be kell mutatni az érvényes személyi igazolványodat (ha nincs meg, akkor az útleveled is jó), valamint az első KRESZ-vizsgán a 8. általános vagy annál magasabb iskolai végzettségől szóló bizonyítványodat.

A vizsga számítógéppel történik, 75 pontból 65-öt kell elérned, az eredményt azonnal megmondják. Ha nem sikerülne, pótvizsgát helyben tudsz magadnak foglalni.

A vizsga helyszíne: XI. Petzval J. u. 39. A Fehérvári úton a Móricz Zs. körtértől villamossal (18,41,47) a 3. megálló. (A Bártfai utcából nyílik.)

Oktatóválasztás

Ha sikerült a KRESZ-vizsga, látogasd meg iskolánkat és megbeszéljük melyik oktatónkkal fogsz tudni gyakorolni. Ne felejtsd el befizetni a vezetésre eső első részletet.

Vöröskeresztes vizsga

A jogosítvány átvételéig le kell raknod a közúti elsősegélynyújtó vizsgát- a felkészüléshez az e-learning tananyagban benne találod a EÜ. vizsgafelkészítőt! Ha már rendelkezel más kategóriában szerzett jogosítvánnyal, vagy végzettséged szerint mentesülsz ez alól akkor egy gondal kevesebb. 🙂

Vezetési órák

A jogszabályok alapján legalább 29 órát kell vezetned ahhoz, hogy vizsgára jelentkezhess, és ez alatt el kell érni az 580 kilométert. Ezekről a foglalkozásokon nyilvántartást fogunk vezetni az úgynevezett vezetési kartonon, amit neked is alá kell írni minden óra előtt és után.

Ne felejtsd el 10 óránként befizetni az aktuális részleteket.

Forgalmi vizsga

 

Ha sikerült teljesíteni a vezetési feladatokat, és elérted a minimális normákat, akkor az oktatóval egyeztetve kitűzitek a forgalmi vizsgát.

A forgalmi vizsgára hozd magaddal az  érvényes személyi igazolványodat. És ha rendelkezel valamilyen kat. „Vezetői engedély” ( pl: AM) -el!

A vizsga azokon az útvonalakon fog történni, ahol az oktatóddal gyakoroltatok, de ebben az 50 percben már az oktatód nem adhat segítséget.

A vizsga eredményét a vizsga után rögtön megtudod. Ha esetleg nem sikerülne, a pótvizsgát az oktatóddal tudod egyeztetni.

Jogosítvány átvétele

 

Amennyiben mindennel kész vagy, rendelkezel elsősegélynyújtó vizsgával, akkor a sikeres forgalmi vizsga után kb. 4-5 nappal bármelyik kormányablaknál kezdeményezheted a jogsid átvételét!Ha ez meg van, akkor mi már csak sikeres és balesetmentes vezetést tudunk kívánni!

Köszönjük, hogy nálunk tanultál!

Árak, költségek

“B” kategória manuális váltóval:
Elmélet: 48.900 Ft
Gyakorlat: 3 x 88.000 forint ( 30 óra)

Átvett tanuló: 9.300 Ft/óra

“B” kategória automata váltóval:
Elmélet: 48.900 Ft
Gyakorlat: 3 x 93.000 forint ( 30 óra)

Átvett tanuló: 9.300 Ft/óra

Vizsgadíjcsomag:
vizsgaszervezés: 20.000 Ft
vizsgadíj: 15.600 Ft
(két részletben fizetendő: 24.600 + 11.000)

Diákkedvezmény: 5.000 Ft (csak tantermi teljes képzés esetén)
Családi kedvezmény: 10.000 Ft/fő (csak teljes tantermi képzés esetén ua. tanfolyamra járáskor)
Csak elméleti oktatás esetén: 54.900 Ft
Átvett tanuló gyakorlati vezetésre vizsgadíj csomag 31.000 Ft
Elsősegély tanfolyam: 15.000 Ft/fő

 

Tájékoztatók

A képzéshez (B kategória) kapcsolódó mutatószámok az előző negyedévben (179/2011. (IX. 2.) Korm. rendelet):

ÁKO (átlagos képzési óraszám)

162,34%

VSM (vizsga sikerességi mutató)

elmélet: 58,33% gyakorlat: 37,80%

KK (átlagos képzési költség)

458.000 forint

Vállalási feltételek

Képzési tájékoztató

Felnőttképzési szerződés

 

(Letölthető .pdf formátumban)


Iskolánk adatai:

Csepel Autósiskola Kft.

1211 Budapest Kossuth Lajos u. 17.
Tel: 06-1–427-03-16
e-mail: csepelautosiskola@gmail.com

Cégjegyzékszám: Cg.10-09-876474 || Reg.: 01-0047-06
Képzési eng. szám: 01/VU/28/A/10/2/2007 || Adószám:28189224-1-43

Iskolavezető: Rábl János

Bankszámla szám: 11721026-20232490

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B-2020-000813

Miért pont a Csepel Autósiskola?

Rugalmas ügyintézés, teljeskörű szolgáltatás

Türelmes oktatók, korszerű járműpark.

Nagyon kedvező ár, részletfizetéssel.

Tanterem, vagy e-learning. Választhatsz.