Fekete Sándor

6

5 hozzászólás a(z) Fekete Sándor bejegyzéshez

 1. Stark Zoltán mondta:

  Szeretném megköszönni Fekete Sándornak aki a legnagyobb szakértelmű és legnyugodtabb oktatónk volt. Nagyon türelmes és minden tudást átodott nekem és a kedves feleségemnek.Ugyanazon a napon vizsgáztunk és elsőre sikerült mindkettőnknek.Csak ajánlani tudom Sanyi bácsit

 2. Stark Zoltán mondta:

  Köszönjük szépen Fekete Sándor a legjobb legnagyobb szaktudással, türelemmel tanított kedves feleségemet és jómagam vezetésre.Elsőre sikeres forgalmi vizsgát tettünk mindketten.Megszeretette velünk a vezetést.Mindenkinek aki igazán jól szeretne megtanulni vezetni csak ajánlani tudom a Jogsicsepel iskolát,és Fekete Sándort. Kivételes ritka az ilyen jó tanár a mai világban😀Csak azt sajnáljuk hogy vége az oktatásnak.

 3. Zsolt mondta:

  Azt tudom mondani, hogy Sanyi bá a legjobb. Türelmes, nagy szaktudással rendelkezik. Én úgy ültem be az első órán az autóba, hogy azt sem tudtam, hogy mi micsoda, de nagyon megszerettem a vezetést, Sanyi bá megtanította velem és megkedveltette a vezetést velem. A sikeres forgalmi vizsgám óta rendszeresen vezetek. Csak ajánlani tudom mindenkinek a Tanár urat! 🙂

 4. Gazsó Mária mondta:

  Őszinte hálával és köszönettel tartozom Sándornak a türelméért, humoráért, hatalmas szakmai tudásáért . Szívből ajánlani tudom mindenkinek, aki IGAZÁN meg akar tanulni vezetni.
  Nagyon szépen köszönöm Sándor

 5. Csete Bianka Kitti mondta:

  Fekete Sándor a legjobb oktató! Végtelen türelemmel, nagy szaktudással készített fel a vezetésre, neki hála elsőre sikeres forgalmi vizsgát tettem. Csak ajánlani tudom minden tanulónak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük